Humanitarna šetnja “Mali dar za pravu stvar”

Organizatori humanitarne akcije Čaj za malog zmaja i ove godine organiziraju  humanitarnu šetnju pod nazivom „Mali dar za pravu stvar“, te tom humanitarnom šetnjom pomažu humanitarnu akciju Čaj za malo zmaja.

Humanitarna šetnja započinje u subotu (18.12.2021.g), a kreće se od spomenika Nikole Tesle u Zvečevačkom parku pa sve do Sportsko-rekreacijskog centra. Od 18 sati očekuje vas bogat i zabavan program Turističke  zajednice Požega te info štand na kojemu će vrijedni volonteri (učenici OŠ A. Kanižlića i studenti Veleučilišta u Požegi), prodavati čaj, prikupljati paketiće i dijeliti info letke. Prikupljeni prihod od prodaje čaja, u potpunosti će biti namijenjen humanitarnoj akciji Čaj za malog zmaja.

Iz Udruge Humanum podsjećaju ovim putem sve naše čitatelje kao se još uvijek mogu uključiti u humanitarnu akciju Čaj za malog zmaja. Paketić koji ste namijenili za donaciju možete ostaviti u Centru za socijalnu skrb Požega ( dr. Filipa Potrebice 2 ),  Gradskoj knjižnici Požega ( Ul.Antuna Kanižlića 1 ) do 24. prosinca 2021.  i na info štandu 18. 12. 2021.

Scroll to Top