Obavijest građanima i donatorima o prijenosu viška sredstava humanitarne akcije “Život bez boli”

Dragi građani i građanke i svi donatori koji su sudjelovali u našoj humanitarnoj akciji „Pomoć za operaciju kralježnice Antonije Staklarević – Život bez boli“, ovim vam putem javljamo kako smo dobili informacije o tome kojoj humanitarnoj akciji će se proslijediti preostala sredstva u iznosu od 26.095,70 kn prema nalogu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te Požeško-slavonske županije.

Riječ je o humanitarnoj akciji „Svi za Lukin korak“ kojom se nastoje prikupiti potrebna sredstva potrebna za podmirivanje troškova dugotrajnog liječenja maloljetnog Luke Novaka iz Čeminca, u Poliklinici Glavić i Poliklinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju prof.dr.sc. Milena Stojčević-Polovina u Zagrebu, te za troškove smještaja i boravka Lukine obitelji u Zagrebu za vrijeme njegova liječenja, u iznosu od 1.078.700,00 kn.

Humanitarnu akciju „Svi za Lukin korak“ organizira i provodi ADRA Hrvatska – Adventistička agencija za pomoć i razvoj.Luka ima četiri godine, zarazan osmijeh, pametnu glavicu i veliko srce. No, ima i jednu veliku i otežavajuću životnu okolnost – Luka još uvijek ne može hodati.

Luka Novak rođen je s neurorizikom i ima hopertonični i distonični obrazac te su mu za liječenje koje bi mu pomoglo da prohoda potrebna velika sredstva, inače mu prijeti trajna paraliza.

I vi možete pomoći Luki da napokon iskorači u svoj život, koji je tek na početku. Uplatom željenog iznosa na IBAN HR9823600001502919031, kao i pozivom na humanitarni telefon 060 9006 (cijena po pozivu 6,25 kn, od čega 5 kn ide za akciju), sudjelovat ćete u ovoj hvalevrijednoj akciji za malenog Luku Novaka.

Scroll to Top